Protein Drink Mix Vegan

Protein Drink Mix Vegan

Protein Drink Mix (PDM) Vegan idealan je način za povećanje unosa proteina tijekom dana.

Pakiranje: 560 g


Cijena 349,84 HRK

1

Proizvod je u kategorijama

Dodaci prehrani

Dodajte više proteina za manje masnoće

 

Kombinirajte ga sa svojim omiljenim Formula 1 shakeom kako biste dobili zdrav obrok bogat proteinima, a s niskim sadržajem šećera.  Svaka porcija sadrži 22 vitamina i minerala uključujući vitamin D koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i vitamin C koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

PDM Vegan ne sadrži umjetna bojila niti arome, a zaslađen je sladilom iz prirodnog izvora – listova stevije.

Protein, ili točnije sastavni dijelovi proteina koji se nazivaju aminokiselinama, bitna su komponenta svake stanice u organizmu. Stanicama imunološkog sustava, kože, kose i mišića potrebni su proteini za ispravno funkcioniranje i rast.

Osobe na dijeti prečesto smanjuju unos proteina u nastojanju sa smanje kalorije i reduciraju težinu. To može imati za posljedicu nedostatak hranjivih tvari koje ne samo da je opasan po zdravlje, nego može izazvati nutricionističku neravnotežu u organizmu koja može usporiti smanjenje težine i na kraju dovesti do povećanja težine.

Ta pojava naziva se „jo-jo“ efekat.

Da biste izašli iz opakog „jo-jo“ kruga, morate svojem tijelu dati dobro uravnotežene hranjive tvari, od kojih je jedna od najvažnijih protein.

Primjereni dnevni unos proteina kreće se od 50 do 60 grama za žene do najmanje 70 grama za muškarce.

Optimalna količina proteina koja vam je potrebna svakog dana lako se odredi tako da se uzme 1 gram proteina na svaki kilogram tjelesne težine. Dakle, ako imate 60 kilograma, trebate 60 grama proteina dnevno.

 

Ključne prednosti:

  • Prikladno za vegansku prehranu
  • Bogato proteinima
  • Sadrži 22 vitamina i minerala
  • Prirodno ne sadrži laktozu
  • Bez glutena
  • Zaslađeno ekstraktom listova stevije

 

Kako može pomoći?

Mješavina za proteinski napitak je odličan način da zadovoljite dnevni unos proteina. Proteini su važni građevni elementi vašeg tijela. Neophodni su za pravilno funkcioniranje stanica te za razvoj i obnovu tkiva. Naše tijelo ne može pohraniti proteine; niti ih samo proizvesti. Stoga, je važno da mi svakoga dana unosimo proteine.

 

Način upotrebe:

  • Dvije žlice (28 g) praha pomiješajte s 250 ml hladne vode, promiješajte i popijte. Uzimajte prijepodne ili poslijepodne.
  • Probajte Protein Drink Mix s vašim omiljenim Formula 1 shakeom i vodom za ukusan zdravi obrok prikladan za vegansku prehranu.

 

Brošura o proizvodima dostupna ovdje

 

*Herbalife proizvodi su dodaci prehrani i ne koriste se u svrhu liječenja