Zanimljivosti

10 zanimljivosti o Formuli 1

10 zanimljivosti o Formuli 1

Saznajte 10 činjenica koje možda ne znate o Herbalifeovom pionirskom proizvodu – razbijamo mitove i donosimo novosti o svemu u vezi s Formulom 1.

Jeste li znali...?

Jeste li znali...?

Kada konzumiramo energiju (kalorije) iznad onog što je tijelu potrebno, višak spremamo kao mast. Slično tome, kada ne konzumiramo onoliko energije koliko je tijelu potrebno, koristimo spremljeni višak masti da bismo nadoknadili razliku. to se može iskazati jednadžbom koja se lako pamti.

Gdje je sendvič?

Gdje je sendvič?

Bez nabrajanja previše tehničkih detalja, evo brzog pregleda jednosmjernog sustava poznatog kao gastro-intestinalni trakt.

Bogatstvo prehrane

Bogatstvo prehrane

Kako starimo, organizam sve slabije proizvodi antioksidante koji usporavaju starenje, pa stoga trebamo povećati unos svježe hrane i povrća, koji su bogati antioksidantima. Biramo li hranu bogatu antioksidantima i s niskim GI, tijelo dobiva i hranjive tvari koje usporavaju starenje i stabilnu energiju.

Poruke medija

Poruke medija

Jedite ovo, nemojte jesti ono! Vrijeme je da zaboravite sve te proturječne poruke i primijenite lagan, ugodan i vrlo uspješan pristup onome što jedete. Sastavili smo savjete koji su koncizni, jasni i lako ih je pratiti; brzo ćete steći samopouzdanje i kontrolu nad svojim odabirima hrane…


Pobijedite stres

Brinete li o svom srcu, mnogo je elemenata zdravog načina života o kojima morate razmisliti. Jedan od njih je stres, odnosno izbjegavanje stresa.